VAN GARAGE NAAR PROFESSIONELE KOOKSTUDIO!

“Mies heeft een heel mooi interieurontwerp gemaakt voor mijn kookstudio, ik werd er gelijk enthousiast van! Mies had hele goede ideeën die ook binnen het budget paste. Ze is continu betrokken geweest gedurende de verbouwing en heeft ook nog geholpen bij het uitzoeken van mooie apparatuur en meubels voor mijn kookstudio. Het was zo prettig om met Mies samen te werken, om de garage tot een prachtig kookstudio te verbouwen. Inmiddels geniet ik volop van mijn moderne en sfeervolle kookstudio!”

Kookstudio22
Kookstudio16
Kookstudio25

VAN EEN VRIJSTAAND HUIS NAAR EEN APPARTEMENT

“Gelet op eerdere positieve ervaringen bij eerdere verhuizingen stond vanaf het begin van onze verhuisplannen vast dat we ons bij het inrichten van ons nieuwe appartement zouden laten adviseren door een deskundige.

Door voor “Mies Interieur” te kiezen bleken we een gouden greep te hebben gedaan. Mies begreep direct in welk kader we wilden denken en investeren maar belangrijker nog ze voelde het door ons gewenste ‘woonklimaat’ perfect aan.

De volledige styling van ons appartement is met haar advies gebeurd.
Zij droeg de keuze mogelijkheden aan voor de kleuren, indelingen van de kamers, eenvoudige bouwkundige aanpassingen, aanvullende meubels, verlichting, en accessoires. Ook bij de door ons zelf reeds voorbereidde badkamer- en keukeninrichting hielp ze met de finishing touch. Het eindresultaat is voor ons dan ook optimaal en past ons als een thuis!”

ECHT MOOIE VERLICHTING EN ACCESSOIRES

“Na een grote verbouwing heeft Mies ons geholpen van ons huis weer echt een thuis te maken. De nieuwe indeling en inrichting waren het uitgangspunt, waarop wij Mies gevraagd hebben het geheel af te maken en sfeer te geven.
Met een paar duidelijke voorstellen voor armaturen en woonaccessoires wist zij in korte tijd ons huis te laten aansluiten bij ons karakter.

Het is Mies haar kracht om in korte tijd in te voelen wat bij de klant past en dit te vertalen naar een concrete en gedurfde ontwerpen. Ze neemt veel zorg weg bij de klant door zelfstandig mee te denken wat nodig is, indien gewenst de orders te plaatsen en gedurende het hele proces helder te communiceren. Een echte verademing voor ons, na een verbouwing die veel langer had geduurd dan verwacht en de nodige reserves van ons had gevergd.

In 3 weken tijd veranderde ons huis van een ‘help-er-moet-nog-zoveel-gebeuren-actielijst” in een heerlijk uitnodigende leefruimte voor ons gezin en vrienden!” Mies bedankt! M. B. in Zeist

MAATWERK KEUKEN IN UTRECHT

Mies heeft ons geholpen bij het verbouwen van onze keuken. In ons huis zat nog het mooie originele jaren ’30 keukenblok dat we graag wilden behouden. Mies heeft een ontwerp gemaakt met een aansluitend keukenblok voor de andere apparatuur. Het was passen en meten om aan al onze wensen te voldoen, en dat is heel goed gelukt. Vervolgens heeft Mies ons geholpen met het uitzoeken van de materialen, waar ze veel kennis van heeft en originele ideeën. Mies heeft ons ook aan een betrouwbare en fijne aannemer geholpen die de verbouwing binnen budget heeft uitgevoerd. Ze heeft die verbouwing ook begeleid. Het resultaat is een frisse jaren ’30 keuken met moderne apparatuur die samen een prachtig samenhangend geheel vormen!”