HERENHUIS MET ORIGINELE DETAILS KRIJGT EEN MODERNE UITBOUW

“Wij zijn superblij met de hulp van Mies! We gingen groots verbouwen en wilden ook eindelijk eens een mooi afgestemd interieur. We hadden wel een idee van wat we mooi vonden, maar door de bomen zagen we het bos niet meer….. Mies had snel door wat onze wensen waren en maakte een interieurontwerp met een totaal plan, met fijne opties voor kleuren en meubels, inrichting, lichtplan, eigenlijk alles. Door de 3D tekeningen krijg je direct een goed gevoel hoe het eruit gaat zien. Ze heeft overal contacten dus in no-time vielen de offertes op de deurmat. Inmiddels is het helemaal af en zijn we heel blij met hoe het geworden is!”

MAATWERK EN INRICHTING VOOR EEN BIJZONDERE WONING IN HAARLEM

“We zijn in ons huis gaan wonen zonder er iets aan te veranderen, het was toen echt te druk. Na zes jaar was het tijd om van huis meer ons ’thuis’ te maken, maar we wisten niet goed hoe. Hadden we Mies maar meteen gevonden…. Na een teleurstellende ervaring met een Interieurarchitect was het een verademing om met Mies te werken. Mies luisterde goed naar onze wensen en kon dat vertalen naar een prachtig ontwerp en plan. We zijn blind gaan varen op de adviezen van Mies.

Ook werkt ze samen met heel goede leveranciers die prachtige producten maken (maatwerk kasten, gietvloer, stalen deuren) en een goede service leveren. Naast professioneel en deskundig, is Mies ook vooral een ontzettend aardig en hartelijk persoon.

Helaas is onze verbouwing vanwege persoonlijke omstandigheden een proces van hollen en dan weer stilstaan en is het nog niet helemaal klaar. Desondanks kunnen we Mies altijd even mailen of appen voor een vraag of een advies. We zijn heel blij met het resultaat!”

VERBOUWING JAREN’30 WONING

“Mies heeft ons gedurende het hele proces van onze verbouwing van onze jaren dertig woning erg goed bijgestaan. Vanaf het begin was zij betrokken bij de bouwtechnische tekeningen en had enorm waardevolle input over de indeling en looproutes door het huis. Verder heeft zij een heel mooi lichtplan gemaakt, goede tekeningen gemaakt voor de keuken en niet te vergeten het hele interieurplan! Goed afgesteld op onze wensen en ons budget. Het was heel fijn om tijdens zo’n grote verbouwing een goede sparringpartner te hebben die verstand heeft van zaken en de juiste adressen kent voor zaken die aangeschaft moeten worden. Mies is enorm waardevol voor ons geweest, ze nam uitgebreid de tijd voor ons en wij kunnen haar van harte aanbevelen!”

KEUKENONTWERP OP MAAT

“In ons nieuwe koophuis ontbrak er een ding: een open keuken. Om dit te realiseren zijn we op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen met de voorbereidingen voor de verbouwing, want waar moet je wel niet allemaal aan denken? Toen zijn wij op Mies haar website beland. Bij binnenkomst van ons ontmoetingsgesprek had zij direct zulke goede ideeën en oog voor detail, dat we meteen enthousiast waren! Mies heeft ons geholpen met allerlei praktische zaken waar je als leek niet over na denkt: waar komen de stopcontacten, waar komen de lampen en hoe creëer je opbergruimte? Ze heeft prachtige op-maat-kasten voor ons uitgetekend die gemaakt zijn door onze top aannemer (die we via haar hebben gevonden na een lange zoektocht!), deze kasten zijn de eye-catchers van het huis geworden. Daarnaast heeft ze onze individuele interieur wensen vertaald in een geheel, waardoor we allebei heel blij zijn met ons nieuwe interieur.
Bedankt Mies voor de leuke gesprekken, belletjes en mailtjes wat heeft geleid tot dit mooie eindresultaat!”

PRACHTIG HERENHUIS IN ZEIST

“Mies heeft ons, met haar oog voor detail en haar kennis over mooie ontwerpen, materialen, vormen en kleuren, erg geholpen om van ons nieuwe huis een heerlijk leefhuis te maken. Mies geeft op een heel prettige manier advies. Ze luistert goed naar de wensen van de klant en sluit daarbij aan met haar eigen originele ideeën en voorstellen. Daarnaast beschikt Mies over een netwerk van zeer vakbekwame mensen waarmee zij alles heel soepel en prettig voor ons heeft geregeld. Kortom, wij zijn heel blij met de fijne samenwerking en met het uiteindelijke resultaat!”

VAN GARAGE NAAR PROFESSIONELE KOOKSTUDIO!

“Mies heeft een heel mooi interieurontwerp gemaakt voor mijn kookstudio, ik werd er gelijk enthousiast van! Mies had hele goede ideeën die ook binnen het budget paste. Ze is continu betrokken geweest gedurende de verbouwing en heeft ook nog geholpen bij het uitzoeken van mooie apparatuur en meubels voor mijn kookstudio. Het was zo prettig om met Mies samen te werken, om de garage tot een prachtig kookstudio te verbouwen. Inmiddels geniet ik volop van mijn moderne en sfeervolle kookstudio!”

ECHT MOOIE VERLICHTING EN ACCESSOIRES

“Na een grote verbouwing heeft Mies ons geholpen van ons huis weer echt een thuis te maken. De nieuwe indeling en inrichting waren het uitgangspunt, waarop wij Mies gevraagd hebben het geheel af te maken en sfeer te geven.
Met een paar duidelijke voorstellen voor armaturen en woonaccessoires wist zij in korte tijd ons huis te laten aansluiten bij ons karakter.

Het is Mies haar kracht om in korte tijd in te voelen wat bij de klant past en dit te vertalen naar een concrete en gedurfde ontwerpen. Ze neemt veel zorg weg bij de klant door zelfstandig mee te denken wat nodig is, indien gewenst de orders te plaatsen en gedurende het hele proces helder te communiceren. Een echte verademing voor ons, na een verbouwing die veel langer had geduurd dan verwacht en de nodige reserves van ons had gevergd.

In 3 weken tijd veranderde ons huis van een ‘help-er-moet-nog-zoveel-gebeuren-actielijst” in een heerlijk uitnodigende leefruimte voor ons gezin en vrienden!” Mies bedankt! M. B. in Zeist

MAATWERK KEUKEN IN UTRECHT

Mies heeft ons geholpen bij het verbouwen van onze keuken. In ons huis zat nog het mooie originele jaren ’30 keukenblok dat we graag wilden behouden. Mies heeft een ontwerp gemaakt met een aansluitend keukenblok voor de andere apparatuur. Het was passen en meten om aan al onze wensen te voldoen, en dat is heel goed gelukt. Vervolgens heeft Mies ons geholpen met het uitzoeken van de materialen, waar ze veel kennis van heeft en originele ideeën. Mies heeft ons ook aan een betrouwbare en fijne aannemer geholpen die de verbouwing binnen budget heeft uitgevoerd. Ze heeft die verbouwing ook begeleid. Het resultaat is een frisse jaren ’30 keuken met moderne apparatuur die samen een prachtig samenhangend geheel vormen!”

APPARTEMENT IN AMSTERDAM

“Mies heeft ons fantastisch geholpen voor ons appartement in Amsterdam. Ze kwam meteen met ideeën en een goed voorstel die ze had verwerkt in een 3D-conceptschets met allerlei details. Bovendien had ze een volle rolodex met contacten die konden helpen met de daadwerkelijke uitvoering. Zonder Mies was dit project nooit in zo’n goede staat afgerond. Daarbij komt dat ze een enorme passie heeft voor het vak, werklust, en haar bereikbaarheid is uitmuntend. Toen ik heel toevallig bij een meubelzaak een lamp in de uitverkoop zag appte ik haar, en ze reageerde prompt: “Ja die is leuk, meteen doen!’. Het grote plaatje klopt, en door dit soort kleine details voel je meteen dat iemand er helemaal voor gaat. Mies heeft dit project met hart en ziel geleid, en het resultaat mag er zijn. 

INSPIRATIESESSIE VERBOUWING

“We hebben ontzettend veel gehad aan onze inspiratiesessie met Mies. Ze heeft ons compleet anders naar onze woning doen laten kijken en zag in een oogopslag dingen die ons nooit opgevallen waren. We hebben gebruik gemaakt van een eenmalige sessie van drie uur en die heeft ons zoveel opgeleverd. We hebben naar aanleiding van haar advies onze verbouwplannen helemaal omgegooid. Mies is een heel vriendelijke, betrouwbare en zeer creatieve ontwerpster en ik kan iedereen aanraden om van haar diensten gebruik te maken. Mies, via deze weg, nogmaals dank!

COMPLEET INTERIEURADVIES

“Mies is een ontzettend enthousiaste interieurontwerper!!! Ze luisterde goed naar ons en kwam met hele leuke en creatieve ideeën, suggesties voor kleuren verf, op maat ontworpen kasten en een mooi geprint ontwerpboek. Bij het presenteren van het ontwerp nam ze allemaal stalen mee met mooie stoffen, tegeltjes, hout voor de vloer, vloerkleden etc. Erg leuk. We gaan binnenkort beginnen met het maken van de kasten. Mies heeft hiervoor ook voor ons contact gelegd met een meubelmaker. Helemaal top!

VOLLEDIGE NIEUWBOUWWONING

“Bijna twee jaar geleden zat Mies voor het eerst aan onze eettafel: we hadden een nieuw te bouwen woning gekocht en zochten in eerste instantie hulp bij de indeling van de woonkamer en het lichtplan.
We zijn nu bijna twee jaar verder en Mies heeft een enorme toegevoegde waarde voor ons gehad en nog steeds: Mies heeft de indeling, sfeer en inrichting van alle kamers bepaald, het lichtplan gemaakt en daarnaast ook heel veel maatwerkkasten ontworpen.
Mies is een kei in haar vak: ze ontzorgt, is creatief, perfectionistisch en houdt altijd de wens van de klant in haar achterhoofd. Daarnaast is Mies ook een heel fijn persoon om mee te werken!
Ons huis wordt binnenkort opgeleverd en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat, maar hebben hier alle vertrouwen in! We zullen onze Tony Chocolonely brainstorm sessies straks nog gaan missen 😊”

COÖRDINATIE VERBOUWING

“Tijdens onze verbouwing kozen wij voor een betonnen vloer, donkere kozijnen, witte wanden en grote ruimtes….. maar nu moest het huis nog echt gezellig worden voor ons en drie kinderen! Mies is enthousiast, komt direct met allerlei ideeën, luistert heel goed naar je wensen en is helder en open in haar communicatie.
Wij ontvingen een boek van Mies met onze ruimtes in 3D. Voor elke ruimte had zij een voorstel voor meubels, behang, accessoires en verlichting.
Mies heeft een lichtplan voor ons huis gemaakt, gelukkig was zij vanaf het begin van de verbouwing betrokken zodat alle lichtpunten op de juiste plaats in ons huis aangebracht konden worden. Niet eerder bedacht dat licht zoveel zou doen!
Het is gelukt! Het huis is een heel fijne plek geworden voor ons gezin en MiesInterieur een absolute aanrader.”

INTERIEURONTWERP IN 3D

“Al jaren hadden we ideeën over onze inrichting, maar nooit kwam het goed op papier om het concreet te kunnen maken. Mies is een goed ontwerpster die onze wensen goed heeft kunnen vertalen naar concrete plannen. Die ons enorm aanspreken in stijl, kleuren en ontwerp. Ze heeft het voor ons helder en inzichtelijk gemaakt door uitgebreide schetsen, 3d film en 1-op-1 toelichting. De plannen zijn toegelicht voor de aannemer én alle meubels en materialen zijn qua merk, model benoemd. Zodat we met een duidelijk en helder plan nu daadwerkelijk aan de slag kunnen. Echt een aanrader!”

INTERIEURONTWERP APPARTEMENT

“Heel prettig samengewerkt met Mies voor het ontwerpen van het interieur van mijn appartement in Utrecht. Niet in de laatste plaats vanwege haar aanstekelijke enthousiasme. Zij gaat gestructureerd te werk en weet snel de gewenste stijl te ontdekken. Het opgeleverde ontwerp verbeeldde heel goed mijn stijl en laat ook zien dat Mies rijk is aan ideeën en creativiteit. Mies communiceert eerlijk en transparant en is uitstekend bereikbaar via telefoon en WhatsApp. Kortom: absolute aanrader!”