Je hebt het druk met werken, gezin, sporten, bomvolle agenda….en dan koop je een huis waar enorm veel aan verbouwd moet worden. Je moet veel keuzes maken, contacten leggen, urenlang op internet zoeken, nog meer keuzes maken, planning maken, budgetplan. Vakmensen vinden, laten offreren, ook daar weer wat van vinden, iedere dag kijken hoe het met de verbouwing gaat, iedere avond meer/minder werk controleren en de aannemer mailtjes sturen. Een verbouwing is een tijdelijke parttime baan…. Heb je hier eigenlijk geen tijd voor, of geen zin in?

Geef het uit handen! Ik kan het voorwerk doen zodat je nog 2 keuzes hebt ipv 50. Ik heb contacten met aannemers, meubelmakers, installateurs, en kan het offertetraject ook uit handen nemen. En zorgen dat de planning klopt en wordt nageleefd. De bouw begeleiden, en mogelijkheden vast voor je voorwerken. Weer een paar keuzes minder. Voor het inrichten kom ik met een duidelijk plan, dan weet je straks precies waarnaar je kunt zoeken. Ik vertel je waar de meubels kunt kopen, of ik koop ze voor je. Ik neem het werk je uit handen, zoveel als wenselijk.

Turn-key kan ook: je gaat weg en ik zorg ervoor dat de verbouwing/restyling wordt gedaan in die periode. Als je terugkomt is alles, maar dan ook alles, klaar. Hoe lekker zou dat zijn!