OVER MIJ

Waar sommigen stress van krijgen, word ik blij van: ontwerpen en verbouwen. Dat ontdekte ik een jaar of tien geleden, na het verbouwen en inrichten van drie huizen in korte tijd. Ondanks dat ik een baan had, en een druk jong gezin, vond ik het toch steeds een geweldig traject. Het creëren, het ontwerpen, de realisatie, stap voor stap richting het eindresultaat gaan. En de afstemming met de vakmensen, de communicatie met al die verschillende types, met de handen in het stof. Ik krijg er geen genoeg van, dus ik heb besloten er mijn werk van te gaan maken!

Mies Interieurontwerp - Mies van der Lely 12
Amsterdam appartement 2018 nr6
miesinterieur_charlottekapfotografie_DSC05363-scaled
kleinformaat_miesinterieur_charlottekapfotografie_26-scaled

ACHTERGROND & OPLEIDING

Toen ik besloot voor mezelf te beginnen als interieurontwerper, ben ik in vakopleidingen gedoken: Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling bij het NIA, Sketchup (een 3D ontwerp programma), Layout, Adobe programma’s, en verdiepingen het verlichtingsvak.

In 2015 ben ik officieel gestart: Mies Interieur. Sindsdien zoveel ontzettend leuke en leerzame projecten gedaan voor binnenhuisontwerp, bouwbegeleiding en realisaties, en ik geniet er enorm van! En ieder jaar doe ik iets van een cursus of workshop, en ga ik vaak op bezoek bij leveranciers, beurzen en andere verdiepingen. Ik heb gewoon echt heel erg leuk werk……!

Mijn achtergrond is bedrijfskundig en ik heb 14 jaar gewerkt in marketing- en communicatiefuncties bij NS en Vitae, en als laatste 3 jaar gewerkt bij Twain, een filmproductiebedrijf.

Ik heb een prachtig en best groot gezin, en man, en we wonen met heel veel plezier in de binnenstad van Utrecht. Ik werk vanuit twee plekken, mijn studio op de Brigittenstraat 22, waar ik veel stalen en voorbeelden heb liggen. En ik ontvang mijn klanten ook graag in de werfkelder vlakbij die ik tot studio heb omgebouwd.

Ik zet graag een lekkere kop koffie voor je, en bespreek ik graag al je wensen!