OVER MIJ

Waar sommigen stress van krijgen, word ik blij van: ontwerpen en verbouwen. Dat ontdekte ik een aantal jaren geleden, na het verbouwen en inrichten van drie huizen in korte tijd. Ondanks dat ik een baan had, en een druk jong gezin, vond ik het toch een geweldig traject. Het creëren, het ontwerpen, de realisatie, stap voor stap richting het eindresultaat gaan. En de afstemming met de vakmensen, de communicatie met verschillende types, met de handen in het stof. Ik krijg er geen genoeg van, dus ik heb besloten er mijn werk van te gaan maken!

Mies Interieurontwerp - Mies van der Lely 12
Amsterdam appartement 2018 nr6
miesinterieur_charlottekapfotografie_DSC05363-scaled
kleinformaat_miesinterieur_charlottekapfotografie_26-scaled

ACHTERGROND & OPLEIDING

Ik heb een aantal vakopleidingen gedaan: Binnenhuisontwerpen en Interieurstyling bij het NIA, en Sketchup (een 3D ontwerp programma), Adobe programma’s, licht- en kleuradvies. In 2015 ben ik officieel gestart: Mies Interieurontwerp. Ik ben sindsdien druk projecten voor binnenhuisontwerp, bouwbegeleiding en interieurstyling, en ik geniet er enorm van! En ieder jaar doe ik cursussen en workshops, ik vind dat super leuk en wil natuurlijk helemaal op de hoogte blijven!

Mijn achtergrond is bedrijfskundig en ik heb 14 jaar gewerkt in marketing- en communicatiefuncties bij NS en Vitae, en als laatste 3 jaar gewerkt bij Twain, een filmproductiebedrijf.

Ik heb een prachtig groot gezin, dito man, en we wonen in de binnenstad van Utrecht! Ik werk ook vanuit mijn studio in Utrecht (Brigittenstraat 22), en ik zet daar graag een lekkere kop koffie voor je!