Je huis. Een belangrijke plek, en zo persoonlijk! Als binnenhuisontwerper kijk ik altijd naar hoe je in een huis het karakter van de bewoner(s) kan terug zien, en zoek ik samenhang en rust in uitstraling, kleur en meubels. Die vragen die ik krijg zijn iedere keer totaal anders. Het herindelen van de woonkamer omdat er ‘iets’ niet lijkt te kloppen. Het ontwerpen van een meubel met alle functies die jij nodig hebt. Een complete verbouwing. Nieuwbouw. Met veel eigen inbreng of zelfs helemaal geen (turn-key). Een ontwerp van een ruimte, etage of meubel, meubelplan, lichtplan, budgetoverzicht, of de gehele coördinatie van een verbouwing.

Vraag me gerust om eens langs te komen en te bespreken wat ik voor je zou kunnen doen, ik doe dit met plezier en natuurlijk zit je nergens aan vast als we deze afspraak maken! Ik kan ook mee gaan bij een bezichtiging van een huis waarbij je afvraagt of jouw woonwensen hierin mogelijk zijn.

Ik heb een kantoor in Utrecht. Dus ik doe veel projecten in de omgeving van Utrecht, maar ook regio Amsterdam, en daarbuiten natuurlijk ook geen probleem.

Ik hoop van je te horen!
Mies