Bijzonder herenhuis vol design

Dit is een prachtig herenhuis in het centrum van Zeist. De donkerbruine houten vloer die hier ligt was een gegeven, eerst mooie meubels en een eventuele verbouwing in de toekomst. De meubels, verlichting en accessoires, dat is waar ze me voor belden. Mijn stijl sprak haar aan, en we hadden over de merken en keuzes. En we hadden ook gelijk een hele goeie klik. Super belangrijk als je voor een interieurontwerper kiest!

Uiteindelijk hebben we hier in 2 fases de hele begane grond vernieuwd! Een nieuwe bank en loungestoelen van HAY en Artifort, een Perletta vloerkleed en nog ééntje van Muuto, lampen (Aim van Flos en Vertifo van Petite Friture), bijzettafels van Vitra en Hay en accessoires om het geheel natuurlijk af te stylen. En erna mocht ik aan de slag met het ontwerp voor een hele nieuwe aanbouw, met maatwerk keuken en moderne glazen pui, geweldig!

Buiten kozen we ook voor een Hay set, de Palissade, prachtig. Om dit huis af te maken was eigenlijk alleen nieuwe raambekleding nog nodig. Waanzinnig mooi linnen, met wat overhang op de grond. Lekker vol en prachtig wit. Dit gaf de hoge ruimte met de donkere vloer gelijk sfeer, en is ook nog eens goed voor de akoestiek!

Bekijk dit project

 


Bekijk meer van mijn portfolio