Totaalontwerp licht herenhuis

Aan het water, vlakbij de Watertoren in Utrecht, vind je dit prachtige hoge herenhuis. Vol licht en glas in lood. Het vele houtwerk en de wanden maakten mijn kleuradvies hier nogal een uitdaging. En de ornamenten aan het plafond vormden de uitdaging bij het lichtadvies ;). Mijn inbreng was om er een geheel van te maken, een rustig geheel, met alle ruimte voor de eigenwijze persoonlijke toevoegingen van dit jong gezin.

Voor de stalen deuren koos ik voor een gave leger groene kleur. De velvet groene Togo van Ligne Roset is natuurlijk echt een klassieker. De tafel en stoelen zijn een verzameling van o.a. de Machinekamer. Het design-vloerkleed is van Kvadrat, ook een geweldig merk voor de stoffering van items.

Qua verlichting heb ik hier de Flowerpot van &Tradition toegepast. Dit was mijn oplossing voor die gekke nis waar de bank deels voor zou komen te staan. De slaapkamer van de ouders is geheel mijn ontwerp, de kasten ook, de kleuren, de verlichting, en… het prachtige Montana make up tafeltje en spiegel die deze ruimte echt ‘af’ maakt.

Bekijk dit project

 


Bekijk meer van mijn portfolio