Sfeer & warmte in een groot hoog huis

Dit gezin woonde eerst in een wat kleiner gezellig herenhuis in Zeist totdat dit schitterende huis voorbij kwam. Het nieuwe huis is veel groter dan het herenhuis en heeft nog meer hoogte en ruimte. Maar hoe krijg je daar sfeer in? Het interieur is een samensmelting geworden van oude en nieuwe meubels en accessoires. Ook de persoonlijke spullen hebben een mooie plek gekregen, nu voelt het gezin zich er echt thuis!

De hoge plafonds vragen om mooie grote hanglampen. Zo zie je hier de Vertigo van Petite Friture terug, wat natuurlijk een echte eyecatcher is. Boven de eettafel bij de openslaande deuren twee hanglampen van New Works, die zo bijzonder zijn omdat ze net als wolkjes door de kamer lijken te zweven. En de wandlamp (Mantis) van DCW Editions in de woonkamer blijft geweldig toch!

De half-ronde hoekbank van HK Living geeft vulling aan de woonkamer, door deze middenin de ruimte te zetten. In de gang vind je de klassiekers van Ay Illuminate, een beetje stof (linnen) in de hal met donkere tegels werkt goed. Ook hier komen deze perfect uit door de hoogte van de gang. Ieder hoekje in het huis is nu af, en warmte en sfeer is er zeker te voelen en zien!

Bekijk dit project

 


Bekijk meer van mijn portfolio