Helaas kan ik je geen warm welkom geven….ik ben deze site nog aan het ‘bouwen’. En dat duurt even…. Komt omdat ik zo druk ben met onder andere mijn opleiding Binnenhuisontwerpen. En wat projecten links en rechts. Ik kan je wel vast iets laten zien….dit appartement heb ik opnieuw ontworpen (indeling, gebruik van de ruimtes, wat wanden verplaatst), verbouwd en ingericht.

Loft Amsterdam apartment

 

 

Pinterest is een ideale ideeënbox. Alles wat je in de woonbladen tegenkomt vind je ook op Pinterest. Voordeel is dat je op Pinterest ook gericht kunt zoeken, en dat je kunt archiveren door te pinnen. Maak mappen voor de verschillende ruimtes of meubels (‘keuken’, ‘stoelen’). En wil je echt tot een keus komen: pin alleen wat je echt mooi vindt en wat je echt overweegt voor je eigen huis. De ‘droompins’ zet je in een aparte map! Kijk vast wat ik zoal pin, misschien kan ik je inspireren?

Pinterest Mies Interieurontwerp

 

 

Het begint met een oriënterend vrijblijvend gesprek. En erna maak ik een plan en kun je beslissen of dat is waar je nou precies zo’n behoefte aan hebt. Als het gaat om interieurontwerp van je nieuwe huis, je verbouwing opstarten, begeleiden, of soms adviezen geven.…

Read More