Interieurontwerp voor Utrechts nieuwbouwhuis

Als je een nieuwbouwhuis koopt dan komen er onwijs veel keuzes op je af. Waar komen de stopcontacten en lichtpunten? En wat is een logische indeling van de ruimtes? In februari 2019 schakelde dit stel mijn hulp in om ze met al die keuzes te helpen. We zijn gestart met dit project vanaf een plattegrond van de projectontwikkelaar. En nu, zo ongeveer 2 jaar later, is dit nieuwbouwhuis helemaal af. Ik heb geholpen bij alles wat er komt kijken bij het bouwen van een nieuwbouwhuis. Van het aanpassen van het licht- en armaturenplan tot het ontwerpen van maatkasten en de keuken + badkamer.

De neutrale stijl van dit huis vraagt om een paar echte Scandinavische designklassiekers. Daarom heb ik hier de String kast ingezet. Dit blijft zo’n geweldige kast, vooral vanwege het minimalistische design en omdat-ie helemaal op maat te configureren is. Ook ben ik fan van de bank van Design on Stock, die echt heerlijk zit en er toch stijlvol uitziet.

Verder was er ook in dit project weer ruimte voor allerlei mooie verlichting. Boven de eettafel hangt bijvoorbeeld de Non Random van Moooi. In de keuken hangt verlichting van Umage en Tom Dixon. En verder komen er op allerlei plaatsen door het huis heen wat Tonone lampen terug.

Dit huis is nu volledig ingericht en óveral is over nagedacht. Wat een heerlijke plek in Utrecht!

Bekijk dit project

 


Bekijk meer van mijn portfolio